Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leticia Dolera farà 'Les coses excepcionals'

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

L'actriu i directora barcelonina Leticia Dolera substituirà Pau Roca en el monòleg de Duncan Macmillan 'Les coses excepcionals', una obra produïda per la companyia Sixto Paz que està fent la segona temporada al Capitol. Roca se'n va a Madrid a interpretar-la i Dolera, que hem vist molt poc als nostres teatres, agafa el relleu a Barcelona del 5 al 16 de febrer. Tampoc no l'hem vista gaire fent papers en català, més enllà de la seva participació a 'Cites' (TV3) i en algun telefim produït per TV3.

Amb Dolera al capdavant, recentment guardonada al festival Canneseries i als Premios Feroz per la sèrie 'Vida Perfecta' (Movistar+), l'obra tancarà la seva segona temporada a Barcelona i s'acomiadarà del Capitol. "He seguit de ben a prop el recorregut de la productora Sixto Paz -assegura Dolera- i sempre m'ha interessat el que fan i com ho fan. Vaig veure l'obra fa un any i em va fascinar". I afegeix: "És un text que t'apropa amb tendresa, humanitat i sentit de l'humor a un tema que encara és un tabú social, la salut mental. 'Les coses excepcionals' és un monòleg, però es converteix en una mena de catarsi col·lectiva, un viatge compartit cap a la vulnerabilitat".

El bar de La Sala 2 del Club Capitol continuarà essent amb Dolera l'espai on el públic podrà aportar les seves coses excepcionals i engrandir així una llista conjunta ja enorme a la sortida de l'obra. "Vaig començar a estudiar interpretació als 17 anys i aleshores ja tenia la il·lusió d'algun dia fer teatre a la meva ciutat, Barcelona", diu l'actriu. "Gairebé 20 anys més tard, la vida em fa aquest regal i de la mà d'un dels meus companys de classe, el Pau Roca. Això sí que és per a mi una cosa excepcional", afirma.

Com a directora, Dolera és autora d'una de les millors pel·lis espanyoles dels últims anys, 'Requisitos para ser una persona normal' (2015), gràcies a la qual va guanyar el Goya a la millor direcció novell.

NO T'HO PERDIS: Les obres de febrer

Últimes notícies

    Publicitat