Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Drei Schwestern
© Judith BusDrei Schwestern

Les obres de teatre de febrer a Barcelona

El millor teatre i dansa de la cartellera de Barcelona durant el segon mes de l'any

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Molt teatre internacional i moltes estrenes locals que apunten a grans funcions, així serà el mes de febrer als nostres teatres. Amb estrenes, cada setmana, que us faran córrer cap a les sales de Barcelona per descobrir no només nous textos electritzants, sinó algunes de les companyies més en forma del continent europeu.

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer a Barcelona

  • Dansa
  • Contemporània i experimental

El festival Sâlmon s'ha consolidat com la cita barcelonina per al talent emergent. Aquí hem pogut veure per primer cop, per exemple, Christian Rizzo, que ja ha saltat a la programació regular del Mercat de les Flors. O El Conde de Torrefiel. I tantes altres propostes, de Sònia Gómez a Tânia Carvalho. És del més excitant que passa a la cartellera barcelonina de l'hivern, amb propostes escèniques d'aquí, d'Europa i d'Amèrica.

  • Teatre

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona tornar aquest febrer. S’hi podran veure diversos espectacles escrits per autors francòfons. Una nova oportunitat per descobrir obres de teatre contemporani en francès, així com els seus autors, directors, intèrprets i companyies de l’escena francòfona. Tot, a Dau al Sec, l'Institut Francès, l'Institut del Teatre... Les entrades ja estan a la venta!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat