Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les obres de teatre de febrer a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Drei Schwestern
© Judith Bus Drei Schwestern

Les obres de teatre de febrer a Barcelona

El millor teatre i dansa de la cartellera de Barcelona durant el segon mes de l'any

Per Andreu Gomila
Advertising

Molt teatre internacional i moltes estrenes locals que apunten a grans funcions, així serà el mes de febrer als nostres teatres. Amb estrenes, cada setmana, que us faran córrer cap a les sales de Barcelona per descobrir no només nous textos electritzants, sinó algunes de les companyies més en forma del continent europeu.

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer a Barcelona

Kultur
Foto: David Visnjic

SÂLMON

Dansa Contemporània i experimental

El festival Sâlmon s'ha consolidat com la cita barcelonina per al talent emergent. Aquí hem pogut veure per primer cop, per exemple, Christian Rizzo, que ja ha saltat a la programació regular del Mercat de les Flors. O El Conde de Torrefiel. I tantes altres propostes, de Sònia Gómez a Tânia Carvalho. És del més excitant que passa a la cartellera barcelonina de l'hivern, amb propostes escèniques d'aquí, d'Europa i d'Amèrica.

Pas Pleurer
© D.R.

Festival de Teatre en Francès de Barcelona

Teatre

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona tornar aquest febrer. S’hi podran veure diversos espectacles escrits per autors francòfons. Una nova oportunitat per descobrir obres de teatre contemporani en francès, així com els seus autors, directors, intèrprets i companyies de l’escena francòfona. Tot, a Dau al Sec, l'Institut Francès, l'Institut del Teatre... Les entrades ja estan a la venta!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising