Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

LG llança una mascareta electrònica que purifica l'aire

Malgrat presentar-la en context de crisi sanitària, no està indicada com a element per combatre el coronavirus

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hem vist des de mascaretes amb led fins a mascaretes de punt amb llengües, i ara és el torn d'un accessori tecnològic que purifica l'aire que respirem: LG PuriCare "resol el dilema de les mascaretes casolanes de qualitat inconsistent i el problema d'estoc de les màscares d'un sol ús", segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Es tracta d'una mascareta que compta amb dos filtres HEPA H13 com els que la companyia utilitza per als productes que purifiquen l'aire (bloqueja el 99,95% de partícules suspeses a l'aire de fins a 0,1 micres), dos ventiladors, un sensor de respiració i una bateria de 820 mAh. L'accessori facilita la inhalació d'aire filtrat i net ajustant-se al ritme de respiració de l'usuari i s'indiquen els "beneficis higiènics i sanitaris", però no especifica si pot servir com a barrera per transmetre o protegir-se de coronavirus ni les capacitats de filtratge de la mascareta. De fet, diferents autoritats sanitàries han desaconsellat l'ús de mascaretes amb vàlvules d'exhalació o ventilació, popularment conegudes com a "egoïstes"

LG PuriCare™ Wearable Air Purifier
Foto: LG

LG PuriCare té un disseny ergonòmic i s'adapta a la cara de qui la porta minimitzant l'entrada d'aire a la zona del nas i la barbeta. També s'ha estudiat la higiene de la mascareta entre usos, i per això compta amb un sistema de llums led que acaba amb els gèrmens. Tots els components de la mascareta –des dels filtres fins a les cintes per a les orelles– són reciclables tal com apunta la companyia. Les bateries permeten fins a vuit hores de funcionament en mode de baix consum, i dues hores d'autonomia amb el màxim consum. 

D'entrada el producte es presentarà a la fira IFA de Berlín, i no s'ha anunciat el preu de llançament però sí que estarà disponible en mercats seleccionats a finals d'any. 

NO T'HO PERDIS: Mascaretes de tela originals

 

Últimes notícies

    Publicitat