Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'hamburgueseria Five Guys més gran del país obrirà a plaça Catalunya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'hamburgueseria americana va aterrar fa just un any a La Maquinista i ja posa data a l'obertura del seu quart local a la ciutat al centre comercial El Triangle, a plaça Catalunya, on abans hi havia una òptica. Una de dos, o a Barcelona mengem suficients hamburgueses com per sostenir centenars de temples del 'burguer' o l'amor de la firma d'hamburgueseries per la ciutat és real i sincer. Deu ser real, perquè Five Guys no obrirà un restaurant qualsevol al cor de la ciutat, es tracta del més gran que la cadena de 'fast food' tindrà a tot Espanya.  

A part de la que van obrir a principis del 2018 a La Maquinista, també compten amb el local de davant de la Sagrada Família, el de Diagonal Mar i, a partir del 22 d'abril, les lletres blanques de la companyia internacional lluiran al centre de la capital. Per cert, la data escollida és el dia abans de Sant Jordi. Serà el destí romàntic d'alguna parelleta una vegada passejada la Rambla o viurà una allau de solters que buscaran una hamburguesa de tres pisos per oblidar que fa un any els regalaven una rosa i enguany res de res?

Nuevo Five Guys de plaza Catalunya
Nuevo Five Guys de plaza Catalunya
Foto: Google Maps

500 metres pels clàssics dels carnívors

"Fa 30 mesos que treballem en el nou restaurant i calculem la contractació de 100 persones", assegura el director general de la multinacional al diari El Periódico. El local comptarà amb una cuina central al descobert i amb un menú de clàssics, sense combinacions innombrables, i amb una gran oferta de sandvitxos i batuts. Aquesta inauguració se sumarà als 12 restaurants que la firma ja té repartits per tot Espanya, però aquest serà el més gran de tots.

NO T'HO PERDIS: els entrepans més originals de Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat