Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tacones Lidl
Foto: LidlTacones Lidl

Lidl esgota la seva col·lecció de sabates de tacó en 48 hores

El calçat amb els colors corporatius de la cadena de supermercats ha causat furor

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com? Ara Lidl ven sabates de tacó? Tot va començar com una broma en un post del dia dels Sants Innocents del 2021 que s'ha acabat materialitzant. Davant la viralització d'una peça de calçat que ni tan sols existia, la cadena de supermercats va decidir que l'havia de treure de la virtualitat. I el disseny, una edició limitada que s'ha venut gairebé exclusivament a la web de Lidl, s'ha esgotat en un parell de dies.

Com són i quant costen les sabates de tacó de Lidl?

Segons Lidl, els fans de la marca i els logomaníacs són els que han esgotat les existències. També hauria ajudat el fet que algunes cares conegudes, com Carmen Lomana i Natalia Rodríguez hagin compartit els talons a les seves xarxes socials. Dissenyats amb els colors corporatius de Lidl –vermell, blau i groc– i amb talles entre la 35 i la 46, s'han venut a un preu de 19,99 euros.

Tacones Lidl
Foto: LidlTacones Lidl

On s'han fabricat les sabates de tacó de Lidl?

La col·lecció, manufacturada per un petit productor d'Elx, només s'ha llançat a Espanya, com les seves 'sneakers' més virals, que es van arribar a revendre per 500 euros. Per estrany que sembli que una cadena de supermercats pugui generar un fenomen fan, la companyia –que també ho ha petat amb el robot de cuina Monsieur Cuisine, la panificadora i la fregidora d'aire– ja parla orgullosa de 'lidlmania'. Qui ens ho hauria d'haver dit.

Tacones Lidl
Foto: LidlTacones Lidl

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de Nadal de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat