Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Venda de mascaretes al Lidl
FOTO: ShutterstockVenda de mascaretes al Lidl

Lidl posa a la venda mascaretes

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

La desorbitada demanda de mascaretes en aquests temps d'alarma social ha col·lapsat farmàcies i serveis sanitaris. Per sort hi ha hagut iniciatives solidàries que han subministrat materials i les xarxes s'han omplert de tutorials i plantilles per fer una mascareta a casa. Ara se suma la cadena de supermercats Lidl a la venda del producte més apreciat de la crisi (al costat del paper higiènic i la farina per fer pa amb massa mare al 'MASTERCHEF').

Des d'avui, la companyia incorpora a la seva oferta paquets de 50 mascaretes per 29,99 € (0,60 € per unitat), d'un sol ús i de materials homologats. Les primeres unitats s'han posat a la venda a Barcelona i a partir de dijous estaran disponibles també a Madrid. Després, Lidl incorporarà progressivament el nou article en els seus establiments en la resta de país.

Amb aquesta novetat, l'empresa "pretén donar resposta a una demanda actual del consumidor" i es converteix en una de les primeres cadenes de supermercats a disposar d'aquest article, que des de fa setmanes utilitzen els empleats i empleades.

NO T'HO PERDIS: on trobar mascaretes infantils 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat