Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mascaretes infantils: les millors i més divertides
mascaretes Cosir i cantar
Foto: Cosir i cantar

Mascaretes infantils: les millors i més divertides

Advertising

Canalla i joves preparats per sortir al carrer? No poden faltar les mascaretes socials: tot i no estar homologades, serveixen per protegir-los i protegir-nos. Llegiu dues vegades els teixits de què estan fetes, si són d'un sol ús o no, comproveu el preu del producte i no oblideu la resta de mesures higièniques imprescindibles (rentar-se les mans abans i després de col·locar la mascareta. etc.). Us proposem algunes marques que dissenyen l'accessori per al públic infantil, però si teniu temps, material i traça, sempre podeu fer-vos-la vosaltres

 

Trendsplant

La marca alacantina ha produït una petita col·lecció de mascaretes "socials" per a adults i canalla, després d'una campanya que ha permès donar material a la comunitat sanitària. Les fan amb teixits certificats, admeten fins a 50 rentades i podeu triar estampat: el de Trendsplant o la col·laboració amb Antonyo Marest. Al seu web ofereixen un tutorial per a mascaretes 'diy' (pac de 3 unitats, 16 euros).

Trendsplant

 

Foto: Trendsplant

 

Cosir i cantar

El projecte iniciat des de Banyoles per diferents autònoms vinculats a l'hostaleria ha permès la producció de 15.000 mascaretes, i dóna feina a una vintena de persones. Ofereix pacs de mascaretes per a adult i canalla (de 3 a 12 anys) de talla única, fetes amb doble capa de popelina de cotó (el teixit de les coixineres, que repèl l'aigua i és transpirable) i amb compartiment per a filtre; es poden rentar a 60º (pac de 8 unitats, 39 euros).

Cosir i cantar

 

Foto: Cosir i cantar

 

Miriam Ponsa

La dissenyadora de Manresa i la seva gent fa dies que viuen entre mascaretes. Han creat un patró còmode –aquí la goma envolta el cap i no les orelles– i les elaboren amb teixit sanitari (Texsilk, el mateix que empren per fer bates) que admet fins a 100 rentades. Per a canalla dissenyen mascaretes  (5 euros / unitat), de 3 a 4 anys; de 5 a 7 anys i de 8 a 12 anys.

Miriam Ponsa

 

Foto: Miriam Ponsa / Roc Burgstaller

 

La mimosina

La mimosina és una marca d'accessoris per a bebès que també s'ha llançat a produir mascaretes per a canalla d'entre 2 i 8 anys. En aquest cas aposten per la triple capa: dues de cotó i més el teixit interior de TNT (alta resistència). Són rentables i reutilitzables (8,25-8,50 euros / unitat).

Mimosina

 

Foto: Mimosina

 

Vernita

L'estudi de costura del Poblenou també dissenya i confecciona mascaretes reutilitzables i facilita els patrons per a les persones que vulguin fer-se-la a casa. Les de Vernita estan fetes amb tres capes de teixit de cotó, compten amb una butxaca per incorporar-hi filtres i ofereixen diferents estampats i talles (de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys). També en dissenyen per a adults (10 euros / unitat; 18 euros / 2 unitats). 

Vernita

 

Foto: Vernita

 

Maskplus

Darrere de Maskplus hi ha diferents empreses igualadines vinculades al tèxtil (Diutex, Alfil.be, Waterlogies, Barcelona Technical Consultancy i Leicester Trade Center) i fabriquen mascaretes de protecció amb propietats anti bacteriològiques i anti microbianes segons la normativa europea. Cada mascareta, feta amb teixit de poliamida, ve amb deu filtres de paper; trobareu mides per a canalla de 3 a 5 anys i de 6 a 12 anys (10,90 euros / unitat). 

NO T'HO PERDIS: activitats per fer amb nens a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising