Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'increïble espectacle de drons que ha dedicat Corea del Sud als sanitaris

300 drons van sobrevolar el cel de Seül en un homenatge on també es van recordar les mesures de seguretat

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El juliol del 2020 ja és oficialment el mes dels homenatges a les víctimes de la crisi i els professionals que l'han combatut des de la primera línia. La Generalitat el va viure ahir des de les Fonts de Montjuïc i a porta tancada per evitar la concentració de milers de persones. Una mica més lluny, a Corea del Sud, també es va recordar a les víctimes i els professionals amb un espectacle integrat per 300 drons no tripulats. 

El govern coreà, que acostuma a comptar amb drons per fer espectacles "celestials", va organitzar un acte sobri més pràctic que simbòlic. Les escenes que van dibuixar els drons en el cel semblaven més un full d'instruccions de com utilitzar la mascareta i respectar la distància de seguretat que una actuació artística. L'exhibició d'uns 10 minuts de durada va comptar amb dibuixos per a "dummies" de com cal rentar-se correctament les mans o el recordatori que cal respectar el 1,5 m de distància. Els drons també van crear formes per agrair la gran tasca dels professionals o recordar les persones que han patit les conseqüències de la malaltia. 

El govern de Corea de Sud va preparar d'amagat aquest acte i en cap moment el va anunciar per evitar possibles aglomeracions.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de juliol a la cartellera.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat