Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lluc Crusellas
Foto: Laura Busquets/ACN

Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, presenta una mona d'edició limitada

La figura és una rèplica de l'elefant que el va fer guanyar el títol i només està disponible a la pastisseria El Carme de Vic

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La Setmana Santa està a caure i el dilluns de Pasqua també, així que si esteu buscant una mona original i única, aquesta notícia us interessa. Lluc Crusellas, el millor mestre xocolater del món, ha presentat una mona que replica, en format reduït, l’elefant que li va fer guanyar el prestigiós títol. Aquesta exclusiva mona només es pot trobar a la pastisseria El Carme, a la ciutat de Vic, per un preu de 75 euros.

La figura és una edició limitada feta de xocolata negra i amb llet, creada completament de forma manual i amb un procés d’elaboració d’unes dues hores. Quan la figura ja està muntada, entra en joc el carbó activat, que és el que fa que l’elefant sigui el més realista possible, aconseguint el color gris de la pell.

Aquesta és una rèplica a petita escala de l’elefant que Lluc Crusellas va presentar al concurs internacional World Chocolate Masters de París, una figura que el va coronar amb el títol de millor mestre xocolater del món. La figura feia tres metres d’alt i va utilitzar uns 200 quilos de xocolata per fer-la, de fet, la meitat de l’elefant era xocolata natural i l’altra meitat era robòtica. En Lluc ha volgut fer un homenatge a la que va ser la seva aposta al concurs, apropant el millor art xocolater a tothom amb aquesta mona d’edició limitada. 

NO T'HO PERDIS: Les millors mones de Pasqua de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Setmana Santa

    Últimes notícies

      Publicitat