Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Wonka' (2023)
Foto: Warner Bros'Wonka' (2023)

L'únic cinema d'Europa on pots veure 'Wonka' amb olor de xocolata és a Barcelona

La sala ofereix una experiència immersiva que combina la projecció amb més de 20 efectes especials

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és cap secret que l'estrena de 'Wonka' és una de les més esperades d'aquest Nadal. Si aneu Cines Filmax Gran Via 4DX de l'Hospitalet de Llobregat, a més de simplement veure el film protagonitzat per Timothée Chalamet, podreu estar més a prop de viure'l amb tots els sentits. Aquestes sales de cinema ofereixen una experiència immersiva amb més de 20 efectes especials, com ràfegues de vent i aroma de xocolata, com si estiguéssiu dins la mateixa fàbrica.

Aquests cinemes, situats dins el centre comercial Gran Via 2, a l'Hospitalet de Llobregat, són els únics d'Europa que ofereixen l'experiència de veure el film amb olor de xocolata. La sala 4DX de l'Hospitalet és l'única de Catalunya que té aquesta tecnologia, i aquest cinema és l'únic del món amb tres sales 4DX i una Screen X, dissenyades per oferir una experiència immersiva a l'espectador. Això sí, les entrades per veure el llargmetratge en aquest format són un 50% més cares que les normals, i arriba als 15,90 euros.

NO T'HO PERDIS: El top 5 de la cartellera de cinema

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat