Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Manu Chao actuarà al festival Esperanzah!

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Manu Chao, que va posar la primera pedra de l'Esperanzah l'any 2008 amb un concert per a 1.500 persones, tornarà a actuar al festival el 13 d'octubre a la tarda, tancant la programació. Ho farà amb una doble actuació: la primera com a El Chapulín Solo i la segona en format 'sound system', sota el nom de La Pakita. En total, seran de dues a tres hores de xou de l'autor de 'Clandestino', un disc que ha fet 21 anys i que s'ha reeditat amb tres cançons noves.

Serà la quarta vegada que l'ex líder de Mano Negra actuarà en un festival que es diferencia de la resta perquè, entre altres coses, destina el 100% de la seva recaptació a projectes socials. Segons ell mateix ha anunciat, El Chapulín Solo és “el pitjor de la rumba, cançons de 'rompe y rasca, manu a manu'”. Un format acústic en què actua acompanyat per Lucky Luciano (guitarra) i Mauro Metralla (bongos) i que, segons sembla, marcarà l'inici d'una nova gira, mentre que La Pakita la defineix com una “nit de parranda i reggae rumbero”.

Aquesta onzena edició del festival, que se celebra de l'11 al 13 d'octubre al Parc Nou del Prat de Llobregat, té com a novetat el naixement de la Banda Esperanzah!, liderada per Natxo Tarrés (amb Alfred Garcia, Txarango, Gemma Humet, Gerard Quintana i Rita Farré), i repeteix la Banda Futura, dirigida per Amparo Sánchez i amb convidades com Marinah, La Shica, Markia Sierra i Las Migas. Altres noms del cartell són Lildami, Oques Grasses, Suu, Itaca Band i la Sant Andreu Jazz Band.

NO T'HO PERDIS: Els discos que has d'escoltar per estar a l'última

Últimes notícies

    Publicitat