Notícies

Maria Arnal i Marcel Bagés inauguraran el 32è Mercat de Música Viva de Vic

Del 14 al 19 de setembre també hi haurà concerts presencials en quatre punts de la ciutat

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Head of Editors, Barcelona
Publicitat

Maria Arnal i Marcel Bagés, que havien d'haver presentat el seu esperat nou treball al Sónar d'enguany, ho faran finalment en la inauguració del 32è Mercat de Música Viva de Vic. El Mercat, que ja havia avançat que mantenia les dates –es farà del 14 al 19 de setembre– però que apostava per un format híbrid, amb part 'online' i part presencial, ha anunciat bona part de la seva programació, entre la qual es troba aquest concert inaugural que es farà al Teatre Atlàntida i que es podrà veure virtualment el diumenge 13 de setembre.

En els dies següents de Mercat es podran veure també els concerts enregistrats en exclusiva a les sales 1 i 2 de l'Atlàntida, a través de la web del MMVV. Cada dia s'oferiran vuit concerts, tots seran estrenes i la majoria de grups locals (només n'hi haurà un per cada oficina de 'management', per garantir la pluralitat). De moment, s'han anunciat noms com els de Pony Pisador, Las Migas, Meritxell Neddermann, Mi Capitán, Renaldo & Clara, Alba Careta Group, Queralt Lahoz, The Tyets i Bemba Saoco, entre d'altres. Hi haurà homenatges a Ennio Morricone amb el piano de Carles Cases i a Cecilia amb la veu de Lídia Pujol. També es podrà veure l'espectacle de Nurià Andorrà que va guanyar el premi Puig-Porret 2019.

Concerts presencials

El divendres 18 i el dissabte 19 hi haurà concerts presencials –que s’adaptaran a les mesures de seguretat i distanciament vigents– en quatre espais de la ciutat de Vic (l’exterior de l’Atlàntida, el Parc Jaume Balmes, la Bassa dels Hermanos i la Plaça dels Màrtirs) i hi actuaran Ginestà, Pau Vallvé, Blaumut, Gemma Humet, Gerard Aledo, Massa, Le Nais i Riders of the Canyon (Joana Serrat, Roger Usart, Marta Delmont i Matthew McDaid). A més, també hi haurà programació per a públic familiar amb El Pot Petit i Reggae per Xics. 

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat