Notícies

Matt Damon, fan d’un bar del Poble-sec amb tapes d’autor i més de 150 referències de vi

El protagonista de la saga Bourne i pel·lícules com 'El marcià' va gaudir de la gastronomia barcelonina i es va fer fotografies amb el personal del restaurant

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Redactora
denassus, matt damon
Foto: Instagram / @denassus
Publicitat

Barcelona és una de les ciutats preferides de moltes celebritats per passar-hi les vacances, i entre les raons principals hi ha, sens dubte, la gastronomia. L’últim a deixar-se veure per un dels restaurants de la ciutat ha estat l’actor i guionista estatunidenc Matt Damon, que ha gaudit d’un bon àpat i ha deixat un divertit missatge a un dels amos de l’establiment. 

L’actor, protagonista de films com 'L'indomable Will Hunting i 'El marcià', ha escrit en un tros de paper “Fot-te, Alejo, has de treballar més”, una broma dirigida a un dels caps del Denassus, que en aquell moment estava de vacacnes. El gastrobar, situat al número 53 del carrer Blai, al Poble-sec, ha publicat la divertida fotografia acompanyada d’altres on Damon ha posat amb el personal de l’establiment. 

“Quan Matt Damon ve a casa (ens encantaria ser un dels seus restaurants preferits de Barcelona), intentem que hi sopi 'Denarices”, ha escrit Denassus al seu perfil d’Instagram, en referència al joc de paraules amb el nom de l'establimement. La publicació ha rebut milers de m’agrada i comentaris com “en Matt sí que en sap!” i “que bé escull on menjar!”. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Denassus (@denassus)

Un gastrobar de referència

L’actor va gaudir d’un vi especial del restaurant amb el mateix nom i que també podeu tastar vosaltres si us apropeu a aquest local, un dels millors llocs per menjar del Poble-sec. A més de l’extensa carta de vins –amb més de 150 referències–, l'enogastrobar, com s'autodefineixen, també ofereix tapes d'autor, com una meravellosa tripa i morro de la casa, i uns ous trencats amb patates fregides i cecina fumada de Lleó. 

Des que va obrir l’any 2019 en mans de Sergi Ruiz i Alejo Mailan, el Denassus s’ha convertit en un establiment de referència del Poble-sec, amb una carta molt reduïda i pensada per fer brillar el producte de temporada.

Denassus (Poble-sec)
Scott ChasserotDenassus (Poble-sec)

TENS GANA? Tasta els 50 millors restaurants de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local
    Últimes notícies
      Publicitat