Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Got comestible
Foto: Areas

Menja't el got: arriba a Barcelona la solució comestible per reduir residus

Un nou invent sostenible que després de prendre el cafè et permet cruspir-te també la tassa

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La lluita contra l'excés de residus compta amb un nou aliat a l'Aeroport de Barcelona. La mesura 'ecofriendly' fa un pas de gegant amb una proposta original amb molt de futur.

Perquè ara, a l'hora de prendre el nostre cafè o beguda, tindrem l'opció de no contaminar amb residus en forma de got.

La companyia Areas amb seu a Barcelona ha introduït noves tasses de cafè comestibles i biodegradables, una solució creada per la companyia búlgara Cupffee com a alternativa als envasos de plàstic.

Got comestible
Foto: Areas

Sota el lema 'nice to eat you' (encantat de menjar-te) s'han creat els nous gots fets de galeta preparada amb productes naturals, un aliment baix en calories i amb qualitats com la resistència tèrmica per suportar begudes calentes.

El got es manté cruixent fins a 40 minuts un cop li hem introduït la beguda a dins, per la qual cosa no ens haurem d'afanyar a acabar-nos la beguda.

On es pot aconseguir el got comestible?

Els gots Cuffee es poden trobar ja en els serveis de restauració Deli&Cia ubicats en els aeroports de Barcelona, Palma, Alacant i Eivissa.

Per arrodonir l'oferta sostenible, tots els productes que se serveixen en aquestes tasses seran orgànics, sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Una solució de futur que ja és present.

NO T'HO PERDIS: botigues de moda ètica i sostenible

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat