Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Turistes
Ajuntament de BarcelonaTuristes

L'Aeroport del Prat és el segon de l'estat amb més passatgers internacionals a l'estiu

Catalunya continua sent una de les destinacions preferides dels turistes d'arreu del món, amb gairebé dos milions de passatgers aeris

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb les altes temperatures, tothom busca un lloc on refrescar-se i protegir-se de la calor extrema. No és d'estranyar, doncs, que en aquestes dates la destinació de l'estat que més atrau el públic estranger són les Illes Balears. Tot i això, Catalunya continua sent un dels llocs preferits pels turistes internacionals i Barcelona la ciutat més visitada. Només en el mes de juny, l'Aeroport del Prat va rebre gairebé dos milions de passatgers que van escollir Catalunya per desconnectar uns dies.

Aquesta afluència ha situat l'Aeroport del Prat com el segon de l'estat amb més passatgers, concretament 1,6 milions, darrere de Madrid-Barajas, que va rebre 1,8 milions. Catalunya tanca, doncs, el juny amb unes xifres positives respecte a les de l'any passat, amb un 12,6% més de passatgers aeris.

Si ens fixem en els anys posteriors a la pandèmia, aquest és el primer any que el nombre de passatgers ha incrementat comparat amb l'any anterior. Tot això, és normal que l'aeroport de Barcelona estigui per darrere del de Madrid, ja que els vols encara segueixen molt més connectats amb la capital espanyola que amb la catalana.

NO T'HO PERDIS: 25 escapades diferents per viatjar per Espanya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat