Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Leo Messi y Antonella en el nuevo videoclip de Residente
Foto: 'Antes que el mundo se acabe'

Messi i altres famosos es fan petons apassionats al nou vídeo de Residente

'Antes de que el mundo se acabe' ha arribat als tres milions de reproduccions el dia del seu llançament

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Residente, el cantant porto-riqueny de la formació Calle 13, que fa poc emocionava a tot el món amb el seu tema 'René' –que ja compta amb 104 milions de visualitzacions–, ho ha tornat a fer. I aquesta vegada reivindicant amor i solidaritat en aquesta època tan complicada que travessem.

Sota la lletra "Per ara ens fem un petó, abans que el món s'acabi", el videoclip de més de 7 minuts reuneix 113 petons des de llocs de tot el món, creant una llarga cadena.

Moltes celebritats han format part del projecte amb les seves pròpies parelles: cantants mediàtics com Bad Bunny i la seva parella Gabriela, i Ricky Martin i el seu marit; actors internacionals com Ben Affleck i Ana de Armas, i nacionals com Óscar Jaenada.

La gran sorpresa ha estat Leo Messi i la seva dona, Antonella, que no solen ser vistos en aquest tipus de vídeos i iniciatives.

 

El nou tema, 'Antes de que el mundo se acabe', apareix després del senzill 'René', que va tenir un impacte global a les 24 hores del seu llançament i va aconseguir arribar al número 1 en tendències a YouTube als Estats Units, Espanya i altres parts de món. Va ser el vídeo més vist a tot el planeta durant 48 hores. La cançó ha estat disc d'or a Espanya, Estats Units, Mèxic i Argentina.

Actualment, Residente està treballant en el seu segon àlbum en solitari, que es llançarà aquest any.

NO T'HO PERDIS: Quin tipus de mascareta necessites? Esbrina-ho

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat