Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carlos Ruiz Zafón
Planeta

Mor Carlos Ruiz Zafón, autor de 'L'Ombra del Vent'

Des de l'editorial Planeta lamenten que ens hagi deixat a 55 anys "un dels millors novel·listes contemporanis"

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Carlos Ruiz Zafón, autor d'obres com ‘L'ombra del vent’ o ‘El Príncep de la boira’ ha mort avui en la seva residència de Los Angeles, després d'una llarga batalla contra el càncer.

L'escriptor barceloní de 55 anys ha triomfat com a autor a tot el món. La seva novel·la ‘L'ombra del vent’ ha conquistat a més de quinze milions de lectors des de la seva publicació en 2001 i és considerada la novel·la espanyola més difosa després del Quixot. 

Ruiz Zafón va sentir els primers símptomes del càncer de còlon en un viatge a Londres al gener de 2018. L'autor va decidir tractar-se als Estats Units, on residia des de fa anys.

Des de Planeta, l'editorial de l'escriptor, lamenten profundament que ens hagi deixat “un dels millors novel·listes contemporanis” però recorden que continuarà viu entre tots nosaltres a través dels seus llibres, històries i inoblidables personatges.

Tal com va dir Ruiz Zafón en una de les seves novel·les: “Cada llibre, cada tom que veus, té ànima. L'ànima de qui ho va escriure, i l'ànima dels qui ho van llegir i van viure i van somiar amb ell.”

NO T'HO PERDIS: Rosa Maria Sardà en 5 grans moments

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat