Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mor l'actriu Rosa Maria Sardà

Una de les actrius més carismàtiques de la seva generació

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Notícia trista per al cinema, la televisió i el teatre. L'actriu Rosa Maria Sardà ens ha deixat avui dijous a l'edat de 78 anys, víctima d'un càncer contra el qual lluitava des de feia ja alguns anys.

La Sarda –com es coneixia popularment, amb l'article de les grans actrius– va debutar a la televisió a mitjans dels setanta. Ràpidament es va fer molt popular gràcies a programes com 'Ahí te quiero ver' i 'Ole tus vídeos', i sobretot gràcies als seus personatges còmics.

Al cinema va treballar amb grans directors i va guanyar dos premis Goya pels papers secundaris als films '¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?' i 'Sin vergüenza'. Seran recordades també les seves intervencions a pel·lícules tan recordades com 'El efecto mariposa', 'La niña de tus ojos' i 'Todo sobre mi madre', entre moltes altres.

Germana del també popular presentador Xavier Sardà, al desembre de 2019 va publicar la seva autobiografia, 'Un incidente sin importancia' (Planeta). En una de les últimes aparicions públiques de l'actriu, al programa de Jordi Évole, va referir-se a la seva malaltia –"Jo no lluito contra el càncer, perquè el càncer és invencible", va dir–, a més d'altres intervencions on posava de manifest el perfil compromès que sempre va defensar.

Als pocs minuts d'anunciar-se el seu traspàs, les mostres de condol no s'han fet esperar a les xarxes socials.

NO T'HO PERDIS: Grec 2020, tota la informació sobre el festival d'estiu de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat