Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rei Ami
Foto: BubblePop BarcelonaRei Ami

Neix BubblePop, el primer festival de música asiàtica d’Europa (i es fa a Barcelona)

LeeHi, Rei Ami, Superorganism, Junny i Macross 82-99 són alguns dels artistes confirmats fins ara

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si t’agraden el K-pop i el J-pop, la gastronomia, la moda, i la cultura asiàtica, guarda't aquesta data perquè arriba a Barcelona el primer festival de música asiàtica d’Europa. BubblePop és el nom de l’esdeveniment que se celebrarà l’1 i 2 de juliol a la Fira de Barcelona a Montjuïc, on podreu gaudir d’una àmplia oferta cultural i gastronòmica, fent un homenatge a la cultura de l'extrem orient.

El festival neix com un 'spin off' del Saló del Manga de Barcelona, tot i que és un projecte independent, comparteixen el mateix objectiu: fer divulgació de la cultura japonesa i coreana. BubblePop comptarà amb artistes de luxe que món del K-Pop i el J-Pop, dos estils de música que en els últims anys ha traspassat fronteres, acumulant milions de seguidors també a occident. Per a tots els que sou 'k-poppers', aquest festival ofereix l’oportunitat d’escoltar als millors artistes d’aquests gèneres, de fet, per a molts d’ells serà la seva primera actuació a Europa. A més, a part dels artistes confirmats, en els dies entrants s'afegiran més noms al cartell.

Qui toca al BubblePop?

Alguns dels noms més coneguts són LeeHi i Rei Ami, els dos caps de cartell, i d’altres com la jove Xooos o el duo Dongurizu, que en ambdós casos, serà el seu primer show fora d’Àsia, així com Superorganism, Junny i Macross 82-99 .A més de les actuacions musicals, el festival tindrà una espècie d’‘art market’, per donar oportunitat a artistes d’estil manga a donar-se a conèixer i a estar en contacte amb el públic. 

Un cartell a l'alçada

A més, el cartell de Bubble Pop està signat per Hanavbara, unes de les artistes d’art d’estil manga més conegudes dins aquest món. Darrere d’Hanavbara hi ha l’Alex i la Paula Díaz, dues bessones de Barcelona que actualment viuen a Corea del Sud, on asseguren que se senten inspirades. Actualment, tenen més de mig milió de seguidors a Instagram i han treballat amb artistes internacionals com Sephani Poetri i LOONA. Asseguren que quan els van proposar aquest treball "era una combinació perfecta entre la seva ciutat i la seva passió: l’art i la música".

BubblePop Barcelona
Foto: Laia Jordà

Encara no se sap exactament en quin pavelló de la Fira de Barcelona es farà, però està previst que en les pròximes setmanes es confirmi aquesta informació i així com la resta del cartell dels dos dies de festival i l'aforament de l'esdeveniment. Ja sabeu, si aquest estiu voleu gaudir de dos dies de música i cultura asiàtica en un entorn privilegiat, guardeu la data!

Quant val anar al BubblePop?

Les entrades es poden comprar a partir del 20 de març a un preu de 38 euros cada dia per separat, tot i que hi ha un abonament que inclou l'entrada al festival els dos dies per 58 euros.

NO T'HO PERDIS: El millor sushi de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat