Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Agnes Varda
Foto: Caixaforum+Agnes Varda

Alternatives a Netflix per veure (gratis) sèries, pel·lícules i més

Últimament han proliferat les plataformes de streaming gratuïtes, i estan plenes de contingut genial

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Ja fa uns dies que Netflix va anunciar la fi dels comptes compartits, i molts usuaris estan responent donant-se'n de baixa. Ja sigui per això, perquè esteu cansats de pagar o simplement perquè voleu tenir l'opció de veure altres tipus de contingut, avui us proposem altres opcions (gratuïtes!) que ofereixen els serveis similats als de la plataforma de reproducció en línia estatunidenca.

CaixaForum+

El CaixaForum ha creat la seva pròpia plataforma de continguts audiovisual, tots de temàtica cultural: el CaixaForum+. Hi trobareu més de 1.000 peces de vídeo i àudio, de les quals la meitat són produccions originals de la Fundació “la Caixa”, mentre que les altres són col·laboracions amb altres institucions culturals. Hi ha contingut de tota mena: sèries, pòdcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts… 

Què hi puc veure?

'Converses entre artistes', 'Portades', 'En resum', 'El trencanous de Txaikovski',...

 Caixaforum+
Foto: Caixaforum+

ARTE.tv

ARTE és una web europea de distribució de contingut multimèdia cultural gratuïta on hi podem trobar sèries, concerts i pel·lícules, entre d'altres. És cofinançada per la Unió Europea, i en conseqüència, no utilitza publicitat. Compta també amb aplicació per a telèfons i televisors intel·ligents. A més, està disponible en sis llengües, per si vols practicar!

Què hi puc veure?

'La reina de las nieves', 'Julio Iglesias', 'Summer Survivors', 'Psycho'...

Marina Herlop
Foto: Arte.tvMarina Herlop

eFilm

EFilm és el servei gratuït de la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya on es poden veure pel·lícules i documentals en línia, al qual es pot accedir amb el número de carnet a eBiblio.cat. Ja compten amb més de 2.000 pel·lícules disponibles, entre ficció i documentals, i cada usuari pot veure'n vuit al mes (dues a la setmana). Un cop heu seleccionat la pel·lícula, teniu 72 hores per veure-la.

Què hi puc veure?

'La vida d'Adele', '10.000 km', 'Habitación 212', 'Història de la meva mort'...

eFilm
Foto: eFilmHabitación 212

Pluto TV

Ets dels que sempre oblida les contrasenyes? Aquesta és per tu, doncs! Per accedir a aquesta plataforma dels Estats Units no necessites registrar-te ni iniciar sessió. El seu funcionament és doble: ofereix més de 100 canals de televisió que emeten en directe, i també continguts sota demanda. 

Què hi puc veure?

'MTV', 'Fashion TV', 'Cocina', 'Detective Conan', 'Doctor Who'... 

MTV originals
Foto: Pluto TVMTV originals

TV3 a la carta

Ells mateixos es defineixen com a 'un servei en línia de consum de vídeo sota demanda' per veure les sèries i els programes que han emès. I així és, hi pots veure pel·lícules, programes, documentals, sèries… : qualsevol cosa que hagin difós en algun moment.

Què hi puc veure?

'L'amor és a l'aire', 'Crims', 'Merlí', 'Polseres Vermelles'...

 TV3 a la carta
Foto: TV3 a la cartaCrims

 

SX3

L'SX3 és el nou Super3 i, a través de la seva pàgina web es poden veure films, sèries i programes que han emès per la televisió. Té les mateixes característiques que TV3 a la carta, però enfocat a un públic infantil i adolescent.

Què hi puc veure?

'Mic', 'Manduka', 'Sakura'...

sx3
Foto: Sx3

Plex TV

Més de 50.000 títols i més de 250 canals de televisió és el que pots veure des de qualsevol dispositiu amb aquesta plataforma. És una plataforma molt internacional, i és que la pots veure des de tot el món, siguis on siguis!

Què hi puc veure?

'Man(h)attan', 'Flight 7500', 'The Smurfs'...

 Plex TV
Foto: Plex TV

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat