Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sant Jordi x Estrella Damm
Foto: Ibai Acevedo

Neix el web que permet videotrucades amb els teus artistes preferits

Ferran Palau, Núria Graham, The Sey Sisters entre d'altres s'uneixen a l'iniciativa

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Que la música ens ha salvat en l'últim mes és irrefutable. Així ho demostra el nostre consum històric del tema 'Resistiré', els concerts als balcons per tota la ciutat i els festivals virtuals que han ajudat a pujar-nos l'ànim.

Malgrat els increïbles moments que ens han permès viure les grans cançons o les iniciatives dels artistes, el sector cultural està en un punt crític. No se sap quan podrem tornar a gaudir d'un concert en viu o un festival, o amb quines mesures de seguretat.

La Sardina és el nou projecte de desenes d'artistes que s'ha impulsat per reconèixer el treball de músics, segells discogràfics i artistes que han patit la parada en sec de totes les seves activitats i ingressos. El web anunciarà, aquest divendres dia 8, les dates, hores i entrades disponibles. Podràs parlar amb l'autor i preguntar-li el significat d'algunes de les seves cançons, versos o anècdotes a l'estudi. 

La Sardina
La SardinaFOTO: La Sardina

Com funciona?

És tan fàcil com entrar a la seva pàgina web i triar una o diverses llaunes de sardines (en cada sala hi caben fins a 30 persones). En seleccionar-les, et donaran la possibilitat de comprar les entrades, totes a 5 €. El dia de la videotrucada rebràs un correu amb el codi i l'enllaç de la videotrucada. A partir d'aquí, només has d'obrir l'enllaç en l'hora prevista i l'artista decidirà com i a què vol jugar. La trobada, de 45 minuts, estarà conduïda per un moderador que et guiarà sobre quan pots intervenir per preguntar i parlar amb l'artista.

Entre els protagonistes confirmats es troben Ferran Palau, Núria Graham, The Sey Sisters, Ginestà, Tarta Relena, Anna Ferrer, Le Nais, Segonamà, Marialluïsa, Cabiria, Ella Ella, Delta Delta i moltíssims més. 

Estigues atent i corre perquè les entrades són limitades!

NO T'HO PERDIS: Quan podré anar de concerts i festivals? Com seran?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat