Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

New York Burger regala hamburgueses cada dia per celebrar el seu aniversari

La reconeguda cadena d'hamburgueseries amaga un codi premiat en 11 comandes diàries a través de Deliveroo

Gorka Elorrieta
Escrit per
Gorka Elorrieta
Publicitat

Els aniversaris cal celebrar-los com cal, i la cadena d'hamburgueseries New York Burger ho farà amb tots nosaltres. A l'abril van fer 11 anys de trajectòria i la festa us interessarà.

Fins al 29 de maig –de dilluns a dimecres i de dilluns a divendres en l'última setmana– sortejaran entre totes les comandes que es facin a través de Deliveroo 11 hamburgueses diàries. Una d'aquestes comandes pot ser l'última novetat de la casa. Un pack DIY que inclou 2 hamburgueses de 190 g, formatge cheddar, pa de brioix i salsa NYB. No cal ser un expert cuiner però, per si de cas, el kit inclou els consells de Pablo Colmenares, xef executiu de la firma.

Els guanyadors (busqueu el codi premiat a la borsa), podran repetir l''experiència NYB' totalment gratis quan vulguin simplement bescanviant el seu val. I si sou vegetarians o celíacs, no us preocupeu perquè la cadena també ha pensat en vosaltres.

NO T'HO PERDIS: La llista definitiva d'hamburgueses de Barcelona

 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat