Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nits del Fòrum atura l'activitat durant quinze dies

Altres festivals com el Grec i el Cruïlla XXS es troben en una situació d'incertesa

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ha tornat el malson al món de la cultura a Barcelona. Els festivals de música, que al principi del confinament van viure amb angoixa els llimbs legals als quals es van veure abocats, es troben de nou sumits en la incertesa.  

Després de les noves mesures i restriccions, que insten a tancar cinemes i teatres, entre d'altres, Nits del Fòrum ha decidit aturar la seva activitat durant quinze dies. Segons el comunicat emès pel Primavera Sound: "Els motius són diversos, però bàsicament es resumeixen en un de sol: la incertesa davant un context de recomanacions i restriccions contradictòries que confonen tant a organització com a músics i assistents. No volem que ningú (ni artistes ni públic ni promotors) se senti insegur per participar en un concert a l'aire lliure, encara que es realitzi segons totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries i administratives i de moment no s'hagi notificat cap focus en un esdeveniment d'aquestes característiques".

S'intentaran reprogramar els concerts afectats per l'aturada, prevista fins al 31 de juliol (inclòs) i durant aquesta setmana s'anunciaran les noves dates. Així mateix, els que ho desitgin, podran sol·licitar el reemborsament de l'entrada.

En el moment de redactar aquesta notícia, altres festivals, com el Grec i el Cruïlla XXS (pendent de rebre resposta del PROCICAT) estan encara en negociacions amb les administracions. El Fes Pedralbes va emetre un comunicat el divendres on deia que "compleix totes les mesures de seguretat i està autoritzat pels organismes competents a continuar la seva activitat" i Sala BCN Música al Castell de Montjuïc assegura que segueix endavant.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat