Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'La cullerada', capítol 16
Foto: Time Out Barcelona'La cullerada', capítol 16

Nou capítol de 'La cullerada' amb Pere Aragonès i Meilan Kao (sabrem com cuina el president!)

El president de la Generalitat i la directora i fundadora del Grup Kao i Kao Street ens fan salivar al nou episodi del pòdcast gastronòmic de Time Out Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Al capítol 16 de 'La cullerada', l'Andrea Gumes i l'Andreu Juanola conviden a taula el President de la Generalitat de Catalunya. Sí, el Molt Honorable Pere Aragonès ens explica que la seva passió és la cuina i ens dona moltíssims detalls de quins són els plats que li queden millor i quins no tornarà a repetir mai més. Què porta a les cases quan el conviden a dinar? I a sopar? Què és el que més li agrada cuinar quan té temps? A quins restaurants acostuma a anar? No passa cada dia que puguem conèixer els gustos gastronòmics d'un president!

Alta cuina xinesa i els taps del vi

La xef convidada és la Meilan Kao, directora creativa i fundadora del Grup Kao, referència absoluta de la cuina xinesa d’autor a Barcelona que ens parla del Shangai i el Kao Street i ens avança una exclusiva (obriran un nou establiment a Barcelona? On?). A més la sommelier Marta Clot ens parla dels taps de suro (dels d'alzina surera, no els de plàstic), als quals se'ls pot donar un segon ús força interessant. 

I com a cada episodi, tots cinc comensals ens recomanen alguns dels seus llocs favorits on anar a menjar. Entre d'altres, aquesta vegada surten noms com el Gaudim, Can Ferran, el Racó d’en Binu i la Fonda Europa. Bon profit!

NO T'HO PERDIS: Els 13 millors nous restaurants de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat