Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patria
HBO

Nou i emotiu tràiler de 'Patria' després de la polèmica pel seu cartell

Dies després de revolucionar les xarxes socials amb el seu cartell, HBO llança un nou avanç de la sèrie basada en el llibre d'Aramburu

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Quan encara cueja la polèmica pel cartell de 'Patria', que va revolucionar les xarxes socials fa tot just uns dies i va ser criticat per molts, HBO ha llançat aquest divendres un nou tràiler sobre la sèrie basada en la novel·la èxit de vendes de Fernando Aramburu.

"El primer cartell promocional de la sèrie de televisió 'Patria' em sembla un desencert. A diferència de nombrosos opinants precipitats, he vist els vuit capítols de la sèrie. Hi ha en aquests capítols una o dues seqüències que em grinyolen, però la trama és en línies generals pròxima al que jo vaig narrar en la meva novel·la, amb una clara línia divisòria entre qui pateix i qui fa patir", assegurava al seu bloc l'autor de el llibre.

En aquest nou avanç, impactant i ple d'emoció, podem veure més escenes de la sèrie dirigida per Aitor Gabilondo que arribarà a HBO el 27 de setembre. Aquell dia s'estrenaran els dos primers capítols, i després els lliuraments seran setmanals, com acostuma a fer HBO.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de setembre de les plataformes en streaming

Últimes notícies

    Publicitat