Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nova edició del Liceu Under 35: entrades a 20 euros per a menors de 35 anys

L'oferta és per a les preestrenes de 'Wozzeck' i 'De Scheherazade a yo, Carmen', amb 'food stands' i DJ

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Tornen les funcions especials del Liceu dedicades a menors de 35 anys. En aquesta ocasió han programat la preestrena de dues obres: el 20 de maig, a les 19 h per veure l'òpera 'Wozzeck', i el 26 de maig, a les 19 h, per veure l'espectacle de dansa 'De Scheherazade a yo, Carmen'. La novetat d'aquestes funcions és que torna la festa al Liceu un cop acabi la funció amb una sessió musical al Foyer. Els assistents hi podran gaudir fins a la mitjanit amb un DJ set, menjar, servei de bar i, per descomptat, ball. 

Les entrades es poden comprar aquí a partir de dijous 21 d'abril a les 16 h pel públic general i a partir de les 15 h pels membres de la comunitat.

'De Scheherazade a yo, Carmen'
Foto: Liceu Barcelona'De Scheherazade a yo, Carmen'

'Wozzeck' és una òpera d'Alban Berg, un dels títols imprescindibles de la història de la música del segle XX encapçalada pel cantant Matthias Goerne, un dels millors barítons de l'actualitat. L'obra és una fusió entre música i drama que narra la història d'un soldat víctima de la crueltat dels experiments de l'exèrcit, una mostra d'un individu reduït a un objecte que sucumbirà a la ira i la gelosia autodestructiva. 

'De Scheherazade a Yo, Carmen' és una versió de l'obra coreogràfica 'Yo, Carmen', però no és una revisió dels seus personatges ni una versió de l'obra, sinó que Maria Pagés i l'escriptor El Arbi El Harti aprofundeixen en l'empatia femenina a través d'una història sentimental de les dones protagonistes, sense pors ni connotacions construïdes per la mirada patriarcal.

L'acció Liceu Under 35 neix amb la intenció de trencar la imatge elitista que sovint es té de l’emblemàtic teatre barceloní i apropar l’òpera a les generacions més joves.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat