Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nova tongada d'entrades a 15 euros per anar al Liceu si tens menys de 35 anys

'Lucia di Lammermoor', de Donizetti, és l'última òpera de la temporada que ofereix el descompte Liceu Under 35

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si tens 35 anys o menys estàs d'enhorabona, perquè el Gran Teatre del Liceu encara et considera jove (és una qüestió d'esperit, ja ho sabem!) i et pots beneficiar de l'últim Liceu Under 35 de la temporada, amb entrades a 15 euros. En aquesta ocasió és per anar a veure la representació de 'Lucia di Lammermoor', de Donizetti, el dimarts 27 de juliol a les 19 h. Com que les entrades acostumen a volar, et recomanem que estiguis atent a l'enllaç de la venda d'entrades, que s'activarà dimarts 13 de juliol a les 16 h.  

La producció d'aquest drama tràgic sobre un amor maleït inspirat en la novel·la de Walter Scott prové de la Bayerische Staatsoper d'Alemanya. Entre els cantants solistes destaca especialment la parella de protagonistes, encarnats per Nadine Sierra i Javier Camarena (en aquesta ocasió seran Serena Sáenz i César Cortés). Josep Gil estarà al capdavant de l'Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu, mentre que l'escenografia i la direcció d'escena va a càrrec de Barbara Wysocka.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat