Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Odd Kiosk
Foto: Maria DiasOdd Kiosk

Obre a Barcelona el primer quiosc queer del món

Es diu Odd Kiosk i hi podreu comprar revistes especialitzades, obres d'artistes LGTBQ+ i menjar gourmet

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Potser l'heu vist, al carrer València cantonada amb Enric Granados, i us ha semblat una parada de llaminadures, tan rosa i polit! Doncs no, és l'Odd Kiosk, el primer quiosc queer del món que l'Iván i el Txema van obrir el 12 de setembre a l'Eixample barceloní. 

Odd significa rar en anglès i apropant la cultura i l'art del col·lectiu LGBTQ+ a tots "volem ensenyar que ser diferent està bé, acceptant la diferència tindrem una societat més respectuosa i diversa", ens diuen. 

Tot i no tenir l'aparença d'un quiosc normal i corrent –han mantingut l'estructura del quiosc original, només l'han netejat, pintat de rosa i canviat el tendal– és un quiosc, així que hi trobareu la premsa habitual, també l'esportiva –"volem mantenir els clients del barri, que ens han rebut molt bé", expliquen– i sobretot revistes especialitzades i independents dedicades al disseny, l'art, la moda i tendències. Tenen fanzins i petites publicacions, també LGTBQ+, i obres d'art d'una trentena d'artistes del col·lectiu, la majoria barcelonins, però també de la resta d'Espanya. 

Odd Kiosk
Odd KioskFoto: Maria Dias

Fins i tot les begudes i els snacks de menjar estan seleccionats. Els dolços són de Demasié –qualitat i explosió de sabor garantit– i teniu aigua en tetrabric, kombutxa que fan unes noies de Badajoz...

Visiteu-los i els estimareu! 

 

NO T'HO PERDIS: Els carrers més bonics de Barcelona.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat