Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primark plaça de Catalunya
Foto: Time Out Barcelona

Obre el Primark de plaça de Catalunya

4.800 metres quadrats dedicats a la moda 'low-cost' de la cadena irlandesa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Obre Primark al número 23 de plaça de Catalunya. És la tercera botiga de la cadena de moda 'low-cost' a Barcelona, junt amb les de Diagonal Mar i a L'Illa, i es converteix en el segon establiment més gran de la marca a l'Estat.

El nou espai compta amb 7.000 metres quadrats –4.800 són d'espai comercial– i està distribuït en sis plantes, on es despleguen les propostes de moda per a dona, home i infantil, calçat i accessoris, bellesa i articles de la llar a preus assequibles de la cadena irlandesa. Situat en una cantonada llaminera en el pla comercial, Primark ocupa l'edifici que havia acollit el Corte Inglés de la Rambla, Marks&Spencer i que als anys 80 havia sigut la seu del Banc Central; és un edifici qualificat i protegit (a la façana i la gran porta es conserva l'esperit de l'obra de 1925).

L'obertura arriba tres mesos després del previst a causa de la crisi sanitària; en la reobertura de botigues a finals de maig, Primark ha incorporat els protocols sanitaris per mantenir la seguretat de treballadors i clients; els emprovadors estan tancats fins a nou avís i es facilita gel hidroalcohòlic en accedir a l'establiment. L'horari d'obertura és de 9.30 a 22 h.

NO T'HO PERDIS: les noves botigues de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat