Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer escape room que et farà plantejar la teva manera de menjar

'Escape Food 2050' és a El Prat de Llobregat i et portarà a un futur distòpic

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Que l'esmorzar que t'has menjat avui té un impacte molt més enllà de la teva panxa ja ho sabies, però quan poses els peus al escape room Escape Food 2050 veus què passaria si el món es convertís en un contenidor de brossa, catàstrofe climàtica i males decisions. I és que aquest nou escape room no és fantasiós: l'escenari que trepitges podria ser real. Com seria el futur si seguim menjant tal com ho fem ara?

Des d’avui ja podeu jugar al Escape Food 2050: és el primer escape room de ciència ficció sobre alimentació sostenible d’Espanya, i és a la seu de Fundesplai de El Prat de Llobregat: l’entitat ha creat juntament amb Cronològic aquest escape room interactiu per complementar l’exposició ‘Menja. Actua. Impacta’, sobre sostenibilitat alimentària. 

L'escape room comença en un supermercat, i com que el futur arriba una mica cada dia, els participants hauran de fer el que fan sempre: comprar-hi. La diferència és que després dels seixanta minuts s'adonaran que el preu que paguen és molt més alt i desastrós del que sembla. 

Aquesta primera sala és visible a l’exterior, però la resta d’escenaris estan amagats i són totalment inèdits: es fa un viatge a un futur distòpic on s’haurà d’evitar una catàstrofe climàtica a través de diferents proves. Els productes que els equips adquireixin condicionaran tota la partida i els permetran anar resolent els diferents enigmes. 

Els grups per participar-hi poden ser de 2 a 6 persones, i els jugadors han de tenir a partir de 15 anys, o 11 si van acompanyats de dos adults. A més, pròximament s’obrirà un altre escape room únicament destinat al públic infantil. L’espai està adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, i el trobareu a C/Riu Anoia 42-54, 08820, El Prat de Llobregat. És obert divendres, dissabtes i diumenges de 16 a 21:30 h en 3 torns: 16, 18 i 20 h. Que vagi de gust!

NO T'HO PERDIS: Els millors jocs de taula per a totes les edats

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat