Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer túnel de vent de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

A nosaltres encara ens sorprèn que a Barcelona li falti alguna cosa. Vam ser la primera ciutat del país en obrir un supermercat friqui, podem anar a comprar en l'única botiga de menjar viu del món o podem escapar d'una presó sota les regles d'un escape room.

La capital és insaciable i les ganes de passar-ho bé encara més, per això acabem l'any amb una atracció més, la que faltava, per increïble que sembli. Agafeu-vos fort perquè obre, per fi, el primer túnel de vent de la ciutat a Cornellà de Llobregat, entre el Centre Comercial Splau i l'Estadi de l'Espanyol.

Windoor Barcelona
Windoor Barcelona
FOTO: Windoor Barcelona

1.900 m2 per volar alt

Després d'anys de construcció i lluites burocràtiques, Windoor, la firma pionera en la creació i obertura de túnels de vent a Espanya, ha decidit fer el salt i aterrar amb garanties a Cornellà de Llobregat. Una instal·lació de quasi 2.000 m2 pensada com un gran espai d'oci que també inclourà, a part d'un túnel de vent de 14 metre d'alt i 4,30 d'amplada, una cafeteria-restaurant, aules, zona 'chill out' i sales polivalents. Tot i que l'experiència de levitar no supera els 5 minuts - en funció del preu - la immersió comença abans amb el teu instructor de vol i una breu 'mastre-class' preparatòria. Una vegada has alçat el vol i perquè no t'oblidis del moment, Windoor Barcelona ho enregistra tot en vídeo i fotos perquè te'n puguis endur el record. Les reserves ja estan obertes a la seva web i l'únic que et preguntaran per volar es si tens entre 4 i 99 anys. A volar!

Windoor Barcelona
Windoor Barcelona
FOTO: Windoor Barcelona

Barcelona, capital del vol indoor d'èlit

L'arribada d'un túnel de vent a la ciutat no només és una bona notícia pels barcelonins sense vertigen, sinó que també ho és per un col·lectiu, encara molt minoritari al nostre país, d'atletes de vol indoor professional i artístic. Windoor Empuriabrava, el primer túnel de vent d'Espanya, ja fa anys que és un centre d'alt rendiment de referència on hi passen centenars d'esportistes d'aquesta especialitat. Ara el país suma una altra base d'entrenament amb Windoor Barcelona, a més que obre la possibilitat d'acollir competicions internacionals de vol esportiu.

TAMBÉ T'AGRADARÀ: La primera pizza amb nom de revista

Últimes notícies

    Publicitat