Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera presó - escape room busca 100 jugadors per provar-la gratis

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

En aquestes altures de segle, i mira que no portem tant en ell, Barcelona ja és una de les grans capitals dels escape room. N'hi ha en pastisseries, en restaurants o de temporals com la de La Casa de Papel. Un pensa que ja no hi ha manera de sorprendre però sí, la novetat aterra a Barcelona en forma de presó amb Prison Experience, un centre penitenciari gegant de 500 m2 que s'obre a un nou concepte de escape game que barreja proves, reptes, espectacle i teatre immersiu. No t'ho perdis que la Presó del Clot, aquest nom li han donat, arriba generosa i busca empresonar 100 atrevits gratis!

Prison Experience BCN
Foto: Prison Experience 

PRISON EXPERIENCE: el primer escape-presó del país obre cel·les al Clot

El que faltava, una presó al Clot! No entreu en pànic que estem parlant d'un centre penitenciari fictici però amb tots els detalls i elements d'un espai per reclutar presos, amb la diferència que aquí entres sense haver de saltar-te la llei i surts en menys d'una hora i mitja. Prison Experience porta per primera vegada a Barcelona un nou concepte de escape room, basat en la immersió total del jugador a través del realisme en l'ambientació i el treball increïble de 4 actors professionals.

Christophe Revault, actor i creador de Prison Experience assegura que no solament "és un espai tematitzat, aquí es tracta de sentir les sensacions d'un pres. Els obliguem a vestir una granota taronja i deixar totes les seves propietats entre altres normes disciplinàries del centre". A més, afegeix que escapar "no només depèn del treball en equip sinó també de la seva capacitat de negociació amb els guàrdies corruptes".

Prison Experience BCN
Foto: Prison Experience

Batejat en altres països com 'escape-prison', es tracta d'una experiència que fa un pas més en el món dels escape room gràcies a la combinació d'actors, guió i espectacle, juntament amb les dificultats i reptes per aconseguir la fuga. "Comptem amb l'assessorament de tècnics de centres penitenciaris reals per poder apropar-nos al màxim a les sensacions que es viuen dins d'una presó de veritat", assegura Christoph

Siguis un dels 100 primers presos

No surt mai gratis entrar en una presó però en aquest cas sí. Prison Experience ofereix una oferta d'obertura que dóna la possibilitat que 100 atrevits juguin per primera vegada i de forma gratuïta. Treu l'agenda que els dies triats per viure aquesta promoció només seran durant el cap de setmana del 28 i 29 de setembre. Per aconseguir-ho has d'omplir el formulari al seu web, indicar quants amics us ve de gust estar entre reixes i elegir si us va millor la sessió de matí o de tarda. L'equip de Prison Experience us avisarà en menys de 48 hores si esteu entre els afortunats i ells triaran en quin dels 3 jocs us poseu a prova i en quina hora exacta us toca superar el repte d'escapar.

Si no arribes a temps d'aquesta promoció, una de dues, o bé reserves per a un altre dia (a la mateixa web ja pots fer-ho) o bé hi entres pel teu propi peu saltant-alguna llei, però llavors no es tractarà d'un joc.

NO T'HO PERDIS: Els millors escape room de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat