Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Las Vajillas de Martha
Foto: Las Vajillas de Martha

Obre l'outlet de ceràmica portuguesa més gran de Catalunya amb peces a partir de 2 euros

El nou espai de Las Vajillas de Martha té 600 metres quadrats i més de 25.000 articles amb descomptes de fins el 80%

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'art de la ceràmica està cada cop més present a Barcelona. Tiktok està ple de vídeos d'usuaris que decideixen anar a aprendre aquesta disciplina mentre prenen vi o escolten música. Però si no la voleu fer, també la podeu comprar. Després que la coneguda Alouza Ceramics arribés a Castelldefels, una altra botiga de ceràmica aterra molt a prop de Barcelona. Las Vajillas de Martha ha obert l'outlet de ceràmica portuguesa al pes més gran de Catalunya a Granollers, concretament a l'avinguda Europa número 20. L'espai ocupa 600 metres quadrats on hi ha més de 25.000 peces exposades a preus amb un descompte de fins el 80%.

Las Vajillas de Martha
Foto: Las Vajillas de Martha

El concepte de la venda de plats i objectes ceràmics a pes està triomfant entre els apassionats d'aquesta disciplina. Malgrat que és una pràctica habitual i amb molta història, a Las Vajillas de Martha l'han volgut recrear sense haver de sortir de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entre els milers de productes, s'hi poden trobar tasses, gots, bols, safates de forn i enciameres des de només 2 euros. El ventall d'opcions és molt ampli, a més, si visiteu l'establiment i no trobeu res del vostre gust, no us preocupeu, perquè l'estoc de la botiga no és fix i varia cada setmana.

Malgrat que són especialistes en vaixelles, el seu altre producte estrella són els sota-plats de presentació. Les fundes de tela amb dissenys cridaners estan repartides per tota la botiga, col·locades com si estiguessin en una taula real. També compten amb gerros, paneres i estovalles estampades, entre altres, fetes a Portugal, com totes els altres articles.

NO T'HO PERDIS: Ikea obre una nova botiga de 1.600 m² en ple centre de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat