Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre Ona Llibres, nova llibreria a l'Eixample

A partir de dilluns 25 obren portes delimitant els espais i l'aforament

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La històrica llibreria Ona, nascuda el 1962 i ubicada fins al 2010 a la Gran Via, obrirà dilluns 25 el nou projecte a l'Eixample, al carrer Pau Clarís, 94. Serà una obertura parcial, d'acord amb les mesures higièniques i de seguretat a què obliga la crisi sanitària, delimitant espais i aforament.

Ona Llibres és el projecte capitanejat per la llibretera Montserrat Úbeda i l'empresari Taxto Benet, s'ha gestat durant dos anys i té vocació de centre cultural; la superfície de 800 metres quadrats permetrà funcionar com a botiga i alhora oferir una programació vinculada amb el món del llibre i la cultura catalana, dues de les ensenyes d'Ona. 

Ona Llibres. Espai llibreria
Foto: Ona Llibres

"El projecte inicial era portar la llibreria a prop de la ubicació original però vam trobar el local i llavors vam parlar de la possibilitat de concebre-ho més com a centre cultural, pròxim a un fòrum o ateneu", explica Benet. "No és que vulguem emular l'Ona dels orígens, però hem creat una infraestructura ambiciosa on la literatura catalana pugui sentir-se orgullosa i amb perspectives". L'escriptor Jorge Carrión, després de visitar el nou espai, compartia a Twitter que "a partir d'ara Barcelona compta amb una de les llibreries més innovadores del món".

Com a llibreria i en paral·lel a l'establiment de Gran de Gràcia, que seguirà obert, aquí destaquen la secció general i la infantil; l'apartat de música, on cercar novetats però també clàssics de la cançó i música catalana; l'espai Arts Libris, on es podran contemplar llibres d'artista que habitualment es compren per subscripció; i l'apartat de primeres edicions. Per vestir l'espai, es presentaran obres de la col·lecció de Benet inspirades en el món del llibre, d'artistes com Guillermo Basagoiti, Loris Gréaud, Alicia Martín i el col·lectiu Art & Language.

NO T'HO PERDIS: les llibreries més belles de la ciutat

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat