Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre Sqrups! a Barcelona, 'outlet' de gangues d'alimentació i drogueria

L'assortiment de les seves botigues ronda els mil productes, amb un preu mitjà que no arriba a l'euro

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Acaba d'obrir la primera botiga de Sqrups! a la ciutat de Barcelona, ​​especialitzada en productes 'low-cost' derivats d'estocs, restes de sèries, liquidacions, excedents de fabricació o sinistres en alimentació, drogueria, papereria, calçat i parament de la llar. I segons expliquen, arriben a Barcelona amb una oferta especialment àmplia gràcies a la incorporació d'una gran varietat de productes derivats de l'alt estoc provocat per les dificultats de distribució que molts dels seus proveïdors nacionals i europeus han patit en els últims mesos. Més de 1.000 referències amb un preu mitjà de 0,80 euros, anuncia la nota de premsa.

Amb l'ànim estalviador que em caracteritza –per força, el salari hi obliga, en realitat tinc ànima de milionari– em planto a la botiga de Borrell, 22 (just al costat del Centre LGTBI de Barcelona). I la veritat és que el que esperi una oferta extensiva a preus de ganga se sentirà decebut. Aquest és un lloc d'oferta limitada, amb molts productes que potser no t'interessen (¿qui vol farciment de truita de patata en pot a 1,50 euros? Jo no) però que potser trobes una ganga desitjable o alguna cosa que et faci falta. Sobretot hi ha snacks, begudes alcohòliques i refrescos, conserves, una mica de parament de la llar, papereria i drogueria.

Com per exemple, una paella de planxa arrissada Masterpro a 15 euros –a Amazon en costa 33–, una llibreta gran a 0'80 cèntims, uns Donetes a 0,50 o una ampolla de Rioja criança d'una marca de categoria que passa de 7 euros a 2'95 euros. I molt snack dolç i salat.

Vinos buenos y baratos en Sqrups!

Iñaki Espinosa, fundador de la cadena, m'explica que "aquest no és un lloc per fer una compra planificada. Sobretot tenim molts productes de snack i de caprici, en el fons la cerveseta i les patates són coses que et fan la vida més agradable, i després potser algun article que et pugui fer falta. Però no som un supermercat de primera necessitat, i per això podem conviure perfectament al seu costat", explica.

Per quins mecanismes poden vendre un assortiment de galetes Cuétara a 1,95 euros, quan en un supermercat normal costa 3 euros? "Tot el que tenim són productes descatalogats, restes de sèrie, liquidacions, sinistres i data de caducitat pròxima", explica Espinosa. Sinistres? Que ningú s'imagini un xoc múltiple ni avions en flames. "Si un palet cau i es trenquen les ampolles de vi, l'asseguradora li paga mil euros al client, per exemple, que ens el ven per 200. Rescatem i sanejar les ampolles i les posem a la venda a un preu molt baix". Doncs això. Per cert, "Sqrups! No vol dir res. Volíem un nom que valgués tant per estar a Madrid com a Barcelona o a Palma", precisa l'empresari.

La xarxa de la cadena tens més de 50 botigues –12 de pròpies i la resta franquiciades– i el 2020 va facturar 11 milions d'euros.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat