Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Oishii Ramen Station
Irene Poza

Obre un restaurant de ramen amb forma d'estació de tren!

Oishii Station, a l'Eixample, replica un tren japonès amb un decorat original i una carta amb dotze plats de ramen diferents

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López
Publicitat

Us ve de gust tastar un bon ramen, però voleu fer-ho en un lloc original? Doncs per què no a l'interior d'un tren? En el nou restaurant Oishii Ramen Station (Provença, 205) podreu dinar en el decorat d'un vagó de tren o, si ho preferiu, en els carrers d'una ciutat tradicional japonesa.

Amb seients i taules que podríeu trobar en un comodíssim mitjà transport de llarga distància, un vagó del tren us dona la benvinguda quan entreu en aquest peculiar restaurant. Si no us ve de gust l'àpat al tren, al fons del local també podreu seure en una àmplia sala ambientada en un racó tranquil d'alguna ciutat japonesa.

Oishii Ramen Station

Però la decoració no és l'única cosa que us transportarà al país nipó, també ho farà la seva carta amb nombroses varietats de ramen i una gran quantitat de plats japonesos tradicionals com gyozas, donburi o yakisoba.

Oishii Ramen Station

A més d’aquesta estació de tren, Oishii Ramen Street compta amb dos restaurants més a Barcelona, també amb decorats que us faran sentir enmig de Tòquio o Kyoto.

NO T’HO PERDIS: El millor ramen de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat