Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Los cines Texas reabrirán este otoño
Foto: Clara Ruiz

Oferta de feina per treballar a una nova sala de cinema i teatre de Barcelona

El nou espai que obrirà a Gràcia a l'octubre busca personal tècnic i de taquilla

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Poquíssima gent es fa rica en el sector de la cultura, però el cert és que els professionals d'aquest món sempre parlen de la màgia que suposa pencar prop de les idees i de l'art.

Ara, s'acaba d'obrir una oportunitat per treballar a una nova sala de teatre i cinema, un dels projectes més engrescadors de la pròxima temporada que busca personal tècnic i de taquilla.

Es tracta del nou Espai Texas de Gràcia (Bailèn, 205), un projecte que combinarà dues sales de cinema i un teatre de mig format amb capacitat per a 200 espectadors.

Currículums fins al 20 d'agost

L'espai accepta currículums fins al 20 d'agost per a les dues ocupacions, responsables de taquilla i equip tècnic, personal que haurà d'estar incorporat en plantilla abans del mes d'octubre quan està previst que els Texas aixequen la persiana.


Ja sabem que 'Australia' d'Israel Solà i 'Pongo', la nova funció de Judit Martín, Alba Florejachs i Mónica Ballesteros, seran les primeres obres de teatre que hi podrem veure a partir del 13 d'octubre.

Entre altres iniciatives, el nou Texas ens ha sorprès amb imaginatives campanyes de mecenatge com posar a la venda les butaques històriques del cinema.

Butaques del Texas
Cinema TexasButaques del Texas



T'HO PERDIS: el millor de la cartellera

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat