Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

On entregar la carta als Reis Mags a Barcelona

La canalla pot entregar les seves cartes a Ses Majestats i viure de prop tota la màgia que els envolta

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Malgrat ser un any sense cavalcades, els nens i nenes de Barcelona no han de patir, ja que Ses Majestats visitaran la ciutat. Serà a bord del pailebot Santa Eulàlia i, com que serà un acte sense públic per garantir la seguretat de tothom, ho podreu seguir en directe a partir de les 19.30 hores a través de TV3, RTVE Catalunya i Betevé. 

A més, els petits de casa podran entregar les seves cartes, plenes de desitjos i il·lusions, als diversos patges que estaran repartits a la ciutat i visitant grans espais on podran viure de molt a prop tota la màgia que envolta als Reis d'Orient i l'entrega dels regals: 

Parc de la Màgia del Fòrum 

Com sabreu, és l'esdeveniment que s'ha organitzat en lloc de la cavalcada del centre de la ciutat. Una immensa instal·lació al Parc del Fòrum amb un recorregut repartit en diferents ambients on reconeixereu elements de la clàssica cavalcada de Barcelona. Elements de les tres carrosses dels Reis, però també l'estel anunciador, el carbó i l'espai final dedicat a les cartes, on els visitants podran dipositar la seva. 

Campament Reial al Poblenou

Com que la situació no permet tenir patges repartits pels mercats municipals, centres cívics i centres comercials, entre altres llocs, els Campaments Reials són una molt bona opció perquè la canalla entregui la seva carta. Un d'ells és el de Can Saladrigas, al Poblenou. Ha estat organitzat per 27 entitats i associacions del barri i hi trobareu una experiència immersiva –amb les mesures de seguretat garantides– que recrea el campament dels Reis Mags, amb més de 45 figurants. El recorregut dura uns 30 minuts i diversos personatges aniran introduint a les famílies, des d'un llenguatge inclusiu, històries que descriuran cadascuna de les carpes reials així com la dels carboners i els regals. La parada dels fanalets –que podreu comprar, si voleu– representa la llum que guiarà a les seves majestats cap a les cases de les famílies que visiten el campament. El podeu visitar els dies 2, 3 i 4 de gener de les 17 a les 20.30 hores i el dia 5 de gener, fins a les 21.30 h.

El campament de Can Saladrigas no és l'únic que s'ha instal·lat a Barcelona, també en trobareu a la plaça Major de Nou Barris, a la rambla del Carmel, a la ronda de Dalt- Vall d'Hebron i als Jardins del Doctor Pla i Armengol. Alerta perquè s'han de reservar entrades i volen! 

Fàbrica de Reis, a la Fabra i Coats

És un altre dels clàssics de Nadal a Barcelona. La Fabra i Coats acull  un espectacle amb llums, colors i molta màgia per a tota la família. Allà descobrireu on es fabriquen les joguines que repartiran els Reis d'Orient la matinada del 5 de gener, com és l'oficina de correus amb els milers de cartes que envien els nens i, fins i tot, donar una ullada al gran magatzem on s'ordenen i es guarden tots els regals. Podeu portar la vostra carta fins al 4 de gener de 17 a 21 hores i amb reserva prèvia!

Gunnar Knechtel Photography, Barcelona, Fabra i Coats, 27.12.201
© Gunnar Knechtel, Fabra i Coats, 27.12.2013.

 

Recollida de cartes a Sarrià

Els nens i nenes de Sarrià podran entregar les seves cartes a tres punts diferents del districte. El 4 de gener, els patges reials estaran a la plaça del Consell de la Vila d'11 a 14 i de 16 a 20 hores. El dia 5, els Reis d'Orient recolliran les cartes dels infants des de dos punts del districte: a la plaça del Consell de la Vila, de 12 a 14 i de 15 a 20 hores, i a la plaça de la Bonanova, des de les 17 fins a les 21 h, i amb inscripció prèvia a la mateixa plaça. El mateix dia 5, també hi haurà recollida al barri del Farró, a la plaça de Mañé i Flaquer, d'11 a 14 hores. L'Associació de Veïns I Comissió de Festes del Farró també ha organitzat una recollida de joguines solidària pels nens i nenes més desfavorits.

Nadal al Poble Espanyol

Al Poble Espanyol podreu viure la màgia de Nadal amb diferents activitats, espectacles i tallers que han organitzat des del passat mes de desembre, i també podreu entregar la vostra carta presencialment a un dels Reis Mags –amb reserva prèvia. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020-2021 a Barcelona: guia completa.

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat