Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Monteverdi 'L'incoronazione di Poppea'
Foto: Gran Teatre del Liceu

Òpera gratis: l'últim espectacle del Liceu es podrà gaudir còmodament des de casa

L'obra de Monteverdi 'L'incoronazione di Poppea', dirigida per Calixto Bieito, de franc a partir del 24 de juliol

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Si teniu aire condicionat a casa, aquests dies al vostre saló s'està com a cap altre lloc de la ciutat. Sense arribar als nivells de la pandèmia, no està malament trobar plans per fer a casa. Què us sembla gaudir de l'òpera més comentada del moment des del sofà de la vostra llar?

El canal Arte oferirà de franc a partir del dia 24 de juliol l'òpera de Monteverdi 'L'incoronazione di Poppea', muntatge que ocupa ara mateix les taules del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El repartiment del muntatge no pot ser més espectacular. Jordi Savall, gran coneixedor de l'obra del compositor italià, dirigeix l'orquestra, mentre que el polèmic Calixto Bieito s'encarrega de la direcció d'escena.

L'emissió forma part de la programació d'Arte, canal que ofereix una temporada d'òpera en col·laboració amb alguns dels principals teatres i festivals d'Europa. Cada mes els espectadors poden trobar espectacles gratuïts i a partir del dia 20 de juliol podreu veure el muntatge de Savall i Bieito a través del visualitzador de sota.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries per veure des de casa

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat