Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ouigo, el ave 'low-cost' francés
FOTO: ShutterstockOuigo, el ave 'low-cost' francés

Ouigo posa a la venda bitllets de tren per 9 euros (només avui!)

La companyia de viatges ofereix tiquets vàlids per viatjar fins al maig de 2024 a la seva web

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les vacances d'estiu s'han acabat i també els descomptes com els de Verano Joven, però amb la temporada de sortir amb la jaqueta sota el braç també arriben noves ofertes per viatjar. Atents perquè només avui Ouigo posa a la venda bitllets a 9 euros per anar a diversos llocs de l'Estat. Els bitllets són per viatjar entre el 10 de desembre de 2023 i el 31 de maig de 2024.

Si voleu gaudir de l'oferta, no badeu, perquè els tiquets només estaran disponibles a la pàgina web de l'operadora avui 27 de setembre. La campanya us permetrà visitar Madrid, Saragossa o Tarragona per un preu molt assequible i d'una manera sostenible. A més, la companyia francesa no ha posat cap altre requisit per gaudir de la iniciativa que estar atents a la web si no us voleu quedar sense bitllets.

Des que va arribar a Espanya el 10 de maig de 2021, Ouigo ha transportat gairebé sis milions de passatgers i ofereix rutes que paren a Sants Estació (Barcelona), Camp de Tarragona (Tarragona), Joaquín Sorolla (València), Terminal (Alacant), Delicias (Saragossa), Puerta de Atocha (Madrid) i Los Llanos (Albacete).

NO T'HO PERDIS: Iryo posa a la venda bitllets de tren a 11 euros només per un temps limitat

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat