Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
OUIGO tren alta velocidad
© Shutterstock

Ouigo torna a vendre bitllets des de 9 euros només durant dos dies de gener

La companyia de tren 'low cost' llança la promoció Pink Days per viatjar més barat els propers mesos

Llorenç Julià Ruiz
María José Gómez
Escrit per
Llorenç Julià Ruiz
Traduït per
María José Gómez
Publicitat

L'operador de trens d'alta velocitat Ouigo ha llançat una nova promoció per vendre el 80% dels bitllets a un cost d'entre 9 i 25 euros a les línies que opera a Espanya, que inclouen els trajectes de Barcelona-Tarragona-Saragossa-Madrid, Madrid-València i Madrid-Albacete-Alacant.

Aquesta promoció, sota el nom de 'Pink Days' estarà disponible a la seva pàgina web i a la seva app a partir del 16 de gener des de les 9 h fins a les 23.59 h del 17 de gener, per a viatges entre el 17 de gener i el 10 de març. Les tarifes a la línia Madrid-Barcelona tindran un cost d'entre 15 i 25 euros, mentre que els viatges entre Madrid-València i Madrid-Albacete-Alacant tindran un preu de 9, 15 i 19 €.

A més d'aquestes ofertes durant els 'Pink Days', la companyia ferroviària ofereix una tarifa general que parteix des dels 9 euros, juntament amb una tarifa plana de 5 euros per als més petits, d'entre 4 i 13 anys i gratuït per als nens de tres anys que viatgen als braços d'un adult. El servei Ouigo Full permet portar dos equipatges addicionals, a més d'escollir un seient XL, que equival a una aplicació del 33 % respecte a un seient essencial, l'accés a la plataforma d'entreteniment Ouifun, canvis de data o hora il·limitats i cancel·lacions amb el reemborsament del bitllet fins 30 minuts abans de la sortida.

Plans de futur

El 2024, Ouigo té previst arribar a Valladolid, Segòvia, Múrcia i Elx durant el primer semestre, i al sud de la Península durant el segon semestre, Còrdova, Màlaga i Sevilla. A més, l'enllaç de Madrid a Valladolid i Segòvia encara està pendent de la prova d'equilibri econòmic, realitzada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

NO T'HO PERDIS: Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat