Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patti Smith
© Eric PàmiesPatti Smith

Patti Smith, Sopa de Cabra i Diana Krall actuaran al festival Les Nits de Barcelona 2024

L'esdeveniment ha confirmat els deu primers artistes que actuaran als jardins el Palau de Pedralbes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Malgrat que no podem saber que ens oferirà el 2024, el que sí que us podem assegurar és que vindrà carregat de música. L'estiu de 2024 els jardins del Palau de Pedralbes tornaran a acollir el festival Les Nits de Barcelona, un esdeveniment que omplirà de concerts, cultura i gastronomia l'emblemàtic espai. Tot i que encara no s'ha avançat massa informació, el festival ja ha anunciat els deu primers artistes del cartell, que presenten una programació diversa amb noms locals, nacionals i internacionals.

Els primers artistes confirmats són: Patti Smith, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Taburete, Diana Krall, Simple Minds, Mikel Izal i Passenger. La polifacètica Patti Smith serà l'encarregada d'inaugurar l'esdeveniment el 5 de juliol al costat de la seva banda, amb una actuació que inclourà algunes de les seves cançons més conegudes com 'Because the night' i 'People have the power'.

Quan són els concerts?

05/07 – Patti Smith

08/07 – Rumours Of Fleetwood Mac

10/07 – Luz Casal

11/07 – Sopa de Cabra

13/07 – Vanessa Martín

15/07 – Taburete

17/07 – Mika

18/07 – Diana Krall

19/07 – Simple Minds

23/07 – Mikel Izal

24/07 – Passenger

Com aconseguir entrades?

Les entrades per als concerts del festival ja estan disponibles a la pàgina web oficial de Les Nits de Barcelona.

Activitats i gastronomia

A més de gaudir de bona música, els assistents també podran gaudir d'un espai 'village', on hi haurà una àmplia oferta gastronòmica formada per noms propis de la restauració de Barcelona, tot i que encara no s'ha fet oficial la llista de professionals que hi participaran. També s'organitzaran animacions i activitats variades a través d'espectacles de tipus visual durant les hores prèvies al concert principal.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de desembre

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat