Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cua per accedir a un Mercadona
FOTO: ShutterstockCua per accedir a un Mercadona

Per què has de donar-li la volta al carro del Mercadona quan vas a pagar?

Hi ha una senzilla explicació per a aquesta mesura que estan demanant les caixeres i els caixers

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Si heu anat a comprar al Mercadona aquests dies, a més de portar mascareta, desinfectar-vos les mans, posar-vos guants, deixar el carro a una zona central per agafar les fruites i les verdures… haureu notat una peculiar petició quan arribeu a les caixes.I és que des de fa un parell de setmanes, els caixers i caixeres de la cadena de supermercats ens demanen encaridament que li donem la volta al carro o a la cistella en apropar-nos a la cinta de les caixes.

Quin és el motiu? Segons ens han explicat, es tracta d'una mesura per facilitar tant la distància de seguretat amb el client de davant com amb els caixers/es, ja que moltes vegades tendíem a passar primer nosaltres, quedant-nos més a prop dels empleats, i deixant el carro al darrere. D'aquesta manera, podem col·locar més còmodament els productes a la cinta de caixa i a més respectar els dos metres de distància.

Des de fa dos mesos Mercadona no ha parat d'actualitzar les seves mesures de seguretat per tal de protegir tant als seus clients com als seus treballadors. A més, la cadena de supermercats ha llençat diferents recomanacions generals com per exemple que es realitzi la compra de manera individual o que es reparteixi al llarg del dia per a evitar aglomeracions.

 

NO T'HO PERDIS: Barcelona a la fase 3: quan i com està previst que passi?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

 

Últimes notícies

    Publicitat