Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Phenomena reobre amb grans clàssics

El cinema obre les seves portes aquesta tarda amb 'Mad Max' i 'La La Land'

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Una bona notícia per als més cinèfils: Phenomena torna a obrir les portes! Després de tancar per la crisi sanitària, un dels cinemes més especials i exquisits de Barcelona va reobrir divendres amb grans clàssics cinematogràfics.

En cartellera tenen dues pel·lícules molt oposades però amb una cosa en comú: el seu gran èxit. Per una banda 'Mad Max: Furia en la carretera' (2015)', un clàssic de George Miller ple d’acció i adrenalina, i per altra banda 'La La Land' (2016), un dels millors musicals dels últims temps.

Phenomena ja ha avançat què projectaran les pròximes setmanes i no hi falten pel·lícules de grans mestres del cinema com Quentin Tarantino amb una de les seves grans obres, 'Pulp Fiction' (1994) i Francis F. Coppola amb 'Drácula de Bram Stoker' (1992).

També hi haurà espai per a clàssics internacionals com 'Stalker' (1979, del director rus Andréi Tarkovski, i 'The Host (2006)' de Bong Joon-Ho, el director coreà conegut per l'èxit de 'Paràsits' (2019).

 

NO T'HO PERDIS: El BCN Film Fest, amb públic als cinemes Verdi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat