Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premis Time In
Tme Out Barcelona

Premis Time In: Vota les 12 millors iniciatives nascudes en el confinament

Solidaritat, gastronomia, cultura i humor: 12 projectes que ens han ajudat en els moments més durs de la crisi

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Ara que comencem a sortir i a sentir cert alleujament, creiem que és el moment ideal per reconèixer l'aportació que han fet totes aquelles persones i institucions que s'han esforçat per millorar la nostra vida en aquests dos últims mesos.

No podem esmentar les desenes d'iniciatives que han sorgit només a Barcelona durant el confinament. Per sort, han sigut molts els que s'han abocat a fer costat els altres, cadascú amb el millor que sap fer: des d'un acudit a un capipota, des d'unes mascaretes a uns versos. Tot suma. Tot és necessari.

Com a mostra del que es pot aconseguir quan les bones idees i les bones intencions van de bracet, l'equip de Time Out hem triat tres iniciatives que ens han tocat especialment el cor en els àmbits de la cultura, la gastronomia, l'humor i la solidaritat. I sereu vosaltres qui, amb els vostres vots i el vostre amor, decidireu el guanyador de cada categoria.

Teniu de temps fins a la mitjanit del 16 de juny: l'endemà donarem a conèixer els guanyadors de cada categoria a la nostra web i a través de les xarxes socials.

NO T'HO PERDIS: Voteu els nominats dels Premis Time In!


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat