Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
face mask
Photograph: Shutterstock

Mascaretes: models, consells per utilitzar-les i on comprar-les

Guia completa per saber-ho tot sobre les mascaretes, on trobar-les, els models i consells de seguretat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La mascareta serà d'ús obligatori als mitjans de transport i en espais tancats, però també a la via pública quan no es pugui mantenir la distància de seguretat de dos metres entre persones; ho regularà una ordre ministerial inclosa dins del pla de desescalada, on també s'especificarà l'ús que n'han de fer els infants. Us oferim un recull de tot el que cal saber sobre l'accessori que ens protegeix una mica més a tots, els tipus de mascareta que hi ha (de tela, reutilitzable, quirúrgiques, FFP3...) on trobar-les i també com fer-les a casa. Us recordem que és fonamental complir amb la resta de mesures higièniques: la distància de seguretat i la neteja de mans freqüent. 

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries a Barcelona per afrontar la situació actual.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


 • Què fer
 • Ciutat

Ara que ens estem acostumant a la mascareta, hem de saber que no totes són iguals i s'han d'escollir amb compte. Segons un informe del Ministeri de Consum, s'ha de determinar correctament quina és la que hem de fer servir segons el nostre perfil i per això es classifiquen en tres tipus: higièniques, quirúrgiques i EPI. Us donem detalls sobre cada un i per a quin tipus de persones estan indicades.

 • Botigues

Les anomenades 'mascaretes socials', les de tela, no substitueixen els models quirúrgics o les FFP2, però sí que són igualment efectives. Per portar mascareta sense renunciar al disseny i si voleu lluir alguna cosa diferent i, en molts casos, solidària, mireu aquesta tria de mascaretes de tela amb dissenys originals. Són irresistibles!

Publicitat
 • Botigues
 • Tendències

Abans de sortir al carrer, recordeu que els petits de casa també han de portar les seves mascaretes. Us proposem algunes marques que en dissenyen per al públic infantil. Divertides, acolorides i sempre segures!

Publicitat
 • Botigues
 • Tecnologia

Per estalviar diners o perquè sou uns artistes, potser voleu fer-vos la vostra pròpia mascareta a casa i de forma segura. Per això hem recopilat alguns tutorials i consells fàcils que segur que us ajuden. 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat