Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primark es reubica a Diagonal Mar amb una botiga de 2.400 metres quadrats

El gegant contínua el seu creixement a Barcelona després d'obrir el seu macrotienda en plaça Catalunya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Mals temps per al petit comerç, i no semblen tan dolents per a les grans superfícies. Almenys per al gegant Primark que, després d'obrir una botiga de dimensions considerables en la cèntrica plaça Catalunya, ara ha transformat un altre dels seus centres de referència a Barcelona, en aquest cas a Diagonal Mar.

La companyia irlandesa s'ha reubicat a la planta alta del centre comercial, completant així una de les fases d'una ambiciosa reforma del seu establiment. Per a la seva nova botiga Primark ha transformat una antiga zona d'oci i restauració, i ha guanyat més presència en un dels seus espais més visibles del recinte.

Primark ja comptava des de fa 8 anys amb una botiga a Diagonal Mar situada en la part baixa del centre comercial. Ara, la seva nova botiga comprèn 2.387 metres quadrats convertint-se en un dels espais més grans de Diagonal Mar.

Plaça Catalunya i Gran Via

Amb aquesta readaptació, Primark completa una de les fases del seu creixement a Diagonal Mar i suma nous metres quadrats a la seva implantació a Barcelona, que va experimentar un augment significatiu amb l'obertura de la seva botiga a plaça Catalunya, set plantes amb 7.000 metres quadrats en l'estratègica cantonada amb la Rambla. Es tracta del segon Primark més gran d'Espanya després del seu edifici a la Gran Via de Madrid que compta amb 12.400 metres quadrats de superfície.

NO T'HO PERDIS: Muji anuncia el tancament de la botiga de Rambla Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time Out Pocket interactiva

 

Últimes notícies

    Publicitat