Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Prohibit patinar al MACBA de nit

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Abans de l'estiu entrarà en vigor una nova normativa que prohibirà patinar a la plaça dels Àngels i els voltants del MACBA entre les 22 h i les 7h per reduir el soroll al barri i afavorir el descans dels veïns. La normativa municipal contempla multes d'entre 300 i 900 euros per als 'skaters' que la incompleixin.

El decret aprovat ahir, que ara entra en fase d'informació pública i comptarà amb 20 dies de període d'al·legacions, fa extensiva la restricció de circular amb monopatí de nit per la Ronda de Sant Antoni i els carrer Tallers, Ramelleres, Pintor Fortuny i Joaquín Costa. Segons ha explicat l'Ajuntament i i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, la iniciativa sorgeix de la taula de treball que reuneix veïns i 'skaters' per detectar problemàtiques i idear solucions per a una millor convivència al barri.

La normativa preveu una campanya informativa i de senyalètica que recorda l'ús responsable i cívic del carrer i la prioritat dels vianants; alhora té una vocació internacional, tenint en compte l'atracció que genera el MACBA entre la comunitat 'skater' i l'edició dels World Roller Games que tindrà lloc a l'estiu a Barcelona. A través de les xarxes els patinadors estan reivindicant el bon ús de la plaça amb l'etiqueta #SAVEMACBA.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de #macbalife (@macbalife) el

NO T'HO PERDIS: el nou skatepark de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat