Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Camp de l'Arpa del Clot
Paola deGrenet / Ajuntament de BarcelonaCamp de l'Arpa del Clot

Quatre barris de Barcelona estan al top 10 dels lloguers més cars per metre quadrat d’Espanya

Totes les zones presenten un increment interanual de quasi el 20 %

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El tema del lloguer a Barcelona fa bullir la sang. Si bé aquesta setmana entrava en vigor l’esperada regulació de preus, una ullada pels portals immobiliaris encara fa patir. De fet, un estudi realitzat per Fotocasa ha revelat que quatre barris de la ciutat es troben entre els deu més cars per metre quadrat de tota Espanya.

El top 10 està encapçalat, en les quatre primeres posicions, per zones de Madrid, però en la cinquena trobem el barri d’El Camp de l’Arpa del Clot amb un preu de 23,02 € per m², cosa que suposa un increment interanual del 17,7%. Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, El Camp d’En Grassot i Gràcia Nova i el Raval se situen en vuitena, novena i desena posició amb preus de 22,83  €/m², 22,82  €/m² i 22,66 €/m², respectivament. Tots ells també presenten un increment interanual de quasi el 20% i han avançat a la Dreta de l’Eixample (22,44€/m²) i Sarrià (22,29€/m²), que solien ser més cars. 

Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Ajuntament de BarcelonaDiagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Aquestes xifres no només mostren l’interès de la gent per viure en aquestes zones, sinó que posa en evidència el gran desequilibri que hi ha actualment entre oferta i demanda en habitatges de lloguer. De fet, és la primera vegada que el lloguer d’un habitatge d’uns 85 m² en zones tan sol·licitades sobrepassa els 2.000 euros de renda mensual, segons el portal immobiliari. 

Tots els barris del Top 20 d’aquest estudi són de Madrid i de Barcelona. Fora d’aquestes ciutats, d’entre les zones més cares per llogar destaquen Puerto Banús, a Marbella, amb un preu de 21,18 € per m², l’Àrea Romàntica de Guipúscoa, per  20,98 € per m² i la zona de platja del cantàbric, a Laredo, per 20,83 € per m².

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat