Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què diuen els nostres crítics de les triomfadores dels Oscars?

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Els que us haureu quedat desperts vivint la gala dels Oscar tindreu un inici de setmana carregat de badalls, ulleres i cafeïna però satisfets d'haver viscut en directe (i segurament acompanyats del sempre fidel Twitter) l'entrega d'uns premis que no han despertat ni polèmiques ni números per a la història. Des de Time Out hem fet un recull de les grans triomfadores de la nit però des de la visió dels nostres crítics de cinema i del que van dir de totes elles abans que fossin cobertes de la glòria dorada dels Oscar.

'LA FORMA DEL AGUA'

(Millor pel·lícula, millor director, millor disseny de producció i millor banda sonora)

"Fa la impressió que aquesta reivindicació encesa vulgui adaptar-se, mercurialment, a tot tipus de públic, la qual cosa nega, en part, la seva singularitat"Llegeix més sobre la crítica de Sergi Sánchez.

 '3 ANUNCIOS A LAS AFUERAS'

(Millor actriu protagonista, millor actor secundari)

"Proposa una reflexió sobre quins són els efectes de la violència en la nostra manera de veure el món sense extreure’n conclusions tranquil·litzadores". Llegeix més sobre la crítica que li dedica Sergi Sánchez

3 anuncios a las afueras

'DUNKERQUE'

(Millor edició de so, millor mescla de so, millor muntatge)

"Dosi reconcentrada i crua del terror". Crítica completa de Dave Colhoun

Dunkerque

 'CALL ME BY YOUR NAME'

(Millor guió adaptat)

"A diferència de referents del relat homoeròtic com 'Brokeback mountain' i 'Carol', aquí no existeix la part del rebuig social" va escriure Josep Lambies en la crítica completa del film.

call me by your name

'BLADE RUNNER 2049'

(Millors efectes especials i millor direcció de fotografia)

"S'expressa amb una transcendència forçada que per desgràcia no és ni tan brillant ni tan innovadora". Llegeix més sobre la crítica de Josep Lambies.

Blade rUNNER 2049

'COCO'

(Millor pel·lícula d'animació i cançó original)

"S'encarrega fins a la sacietat de subratllar els valors tradicionals per sobre de la llibertat individual". No deixis de llegir tot el que diu la crítica Beatriz Martínez de la pel·lícula de Pixar.

Coco

'UNA MUJER FANTÁSTICA'

(Millor pel·lícula de parla no anglesa)

"Discutible còctel de gèneres que no sempre acaba de quallar". Acaba de llegir tota la crítica que fa Sergi Martínez d'aquest film xilè.

Una mujer fantástica

Últimes notícies

    Publicitat